Vasárnap reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. december 5.)

Pénzcentrum2021. december 5. 07:45

Vasárnap se maradj le a hírekről! Templomba készülsz, de nem tudod, kell-e esernyő? Elfogyott a zsemlemorzsa, de nem tudod, hol kapod meg akciósan? Lemaradtál a lottósorsolásról? Most minden információt egy helyen megtalálsz! Mutatjuk, mit hoz a vasárnap. 2021. december 5.

Névnap

Vilma

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 364.98 Ft
CHF: 351.62 Ft
GBP: 426.87 Ft
USD: 322.39 Ft

Ötöslottó

A sorsolás dátuma: 2021. december 4.
Az Ötöslottó nyerőszámai a 48. héten emelkedő számsorrendben a következők:
4, 17, 52, 56, 71
Joker: 857915

Ezen a héten nem volt telitalálat.
5-ös találat: 0 db
4-es találat: 39 db
3-as találat: 3378 db
2-es találat: 87660 db

Befektetés, tőzsde

OTP: 17380 Ft
MOL: 2410 Ft
RICHTER: 8525 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2021.12.06: Erősen felhős vagy borult, párás időre számíthatunk, a Nyugat-, Északnyugat-Dunántúlon lehet vékonyabb, szakadozottabb a felhőzet. Éjjel észak, északkelet felé csapadékzóna vonul át felettünk: délkeleten eső várható, északnyugat, észak felé haladva havas eső, havazás valószínű. A csapadék mennyisége a Tiszántúlon és az északkeleti megyékben lehet jelentős. Napközben mindenütt megszűnik a csapadék. Az északi, északnyugati szelet a Dunántúlon többfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik. A legalacsonyabb hőmérséklet -2, +4 fok között alakul, kora délutánra 1, 7 fokig melegszik fel a levegő.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

2021.12.07: Éjszaka még jobbára borult, párás, foltokban ködös időre van kilátás, a Nyugat-Dunántúlon lesz kevesebb a felhő. Napközben nyugat felől egyre többfelé csökken a felhőzet, legkésőbb - az esti órákban - a Tiszántúlon is, itt fordulhat elő néhol szitálás, kisebb eső. Az északi, északnyugati szél több helyen megélénkül, északkeleten erős széllökés is lehet. Hajnalra általában -5 és 0 fok közé hűl le a levegő, de a kevésbé felhős helyeken hidegebb lehet. A kora délutáni órákban 0, +5 fok várható.

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A levegőminőség kedvezően alakul. (2021.12.05. vasárnap éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Mind a hideg, mind a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. A közlekedésben résztvevők részéről fokozott óvatosság szükséges, ugyanis a megnövekedő reakcióidő közvetett módon hozzájárulhat a balesetek kialakulásához. (2021.12.05)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap,