Itt a lista: ezekben a cukrászdákban lesz kapható Magyarország Tortája 2021-ben

Pénzcentrum2021. augusztus 17. 15:18

2021-ben Fodor Sándor budapesti cukrász kreációja, a „NAPRAFORGÓ” fantázianevű torta viselheti a Magyarország Tortája címet, a cukormentes kategória nyertese a „Beszterce rózsája” lett. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének közlése szerint Magyarország Tortáját, a Magyarország Cukormentes Tortája verseny győztesét, valamint az "Egy a Természettel" tortákat 2021. augusztus 20-tól vásárolhatják meg Budapesten a Magyar Ízek Utcája rendezvény keretében a Várkert Bazár épületében (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.), valamint számos cukrászdában országszerte. Mutatjuk az árusítóhelyek listáját.

Az alábbi listákon szereplő cukrászdák augusztus 20-22. között készítik a tortákat bizonyosan, ezt követően a vendégeknek érdemes érdeklődniük a cukrászdákban, hogy kapható-e még a keresett torta.

Már 15 éves hagyomány, hogy minden évben megválasztják Magyarország Tortáját, illetve az évek során további kategóriákban is lehet már pályázni. Idén Fodor Sándor budapesti cukrász kreációja, a „NAPRAFORGÓ” fantázianevű torta nyerte el a Magyarország Tortája címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt és az „Egy a Természettel” versenyt is Füredi Krisztián cukrászmester nyerte a „Beszterce rózsája” és a „Nimród” fantázianevű alkotásokkal. 

2021-ben Magyarország Tortáját az alábbi cukrászdákban lehet kapni:

Címkék:
magyarország, cukrászda, torta, 2021,