Nem sokáig élvezhettük a napsütést: nemsokára megint lecsap ránk hidegfront

Pénzcentrum2021. május 27. 13:29

Nem sokáig élvezhettük a napsütést: visszatér a változékony időjárás. Az előrejelzések szerint már csütörtökön zivatarokra lehet számítani.

A nyugodt, száraz, napos idő nem tartott sokáig, május utolsó, illetve június első napjai változékony időjárást tartogatnak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre számíthatunk. Késő délutánig csak a Kisalföldön és az Alpokalján, később északnyugat felől már egyre nagyobb területen lehet vastagabb a felhőzet.

Késő délutánig legfeljebb az északnyugati határ környékén lehet gyenge csapadék, később a nyugati, majd a délnyugati megyékben valószínű eső, záporeső, a határ környékén egy-egy zivatar is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között alakul, de a felhősebb északnyugati tájakon 17, 19 is lehet.

Pénteken a szakadozott frontfelhőzet átvonul rajtunk, miközben fokozatosan gyengül a csapadékrendszere. Napközben gomolyfelhők-képződnek, amelyekből helyenként zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Megélénkül, többfelé megerősödik az északnyugati, északi szél.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Zivatar térségében viharos széllökésekre is számítani kell. A hajnali 9, 14 fokról délutánra 18 és 24 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Címkék:
időjárás, hőmérséklet, zivatar, időjárás előrejelzés,