Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. március 31.)

Pénzcentrum2021. március 31. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2021. március 31., szerda.

Névnap

Árpád

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 363.31 Ft
USD: 310.31 Ft
CHF: 328.77 Ft
GBP: 425.80 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 44746.76
OTP: 13350 Ft
MOL: 2274 Ft
RICHTER: 9105 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 31. szerda: A napsütés mellett keleten sok, nyugaton csak kevés gomolyfelhő képződik. Csapadék nem várható. Mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután 18 és 25 fok között változik, északkeleten lesz a hűvösebb, nyugaton a melegebb. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő.

Április 1. csütörtök: Fátyol- és gomolyfelhők mellett a Tiszántúlon és az északkeleti megyékben néhány, máshol több órára kisüt a nap. A déli óráktól az Északi-középhegységben és az északkeleti megyékben zápor, zivatar előfordulhat. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül, zivatar környékén erős vagy viharos széllökés is lehet. A délutáni órákra 19 és 25 fok közé melegszik fel a levegő, az északkeleti megyékben lesz a hűvösebb.

Április 2. péntek: Szakadozott felhőzet mellett többórás napsütésre számíthatunk, elszórtan zápor, zivatar kialakulhat. A délnyugati szél északnyugatira, északira fordul, és többfelé megerősödik, a középső országrészben néhol viharossá fokozódik. A minimum-hőmérséklet 6, 12 fok között várható. A csúcshőmérséklet 13, 23 fok között valószínű, az északkeleti megyékben lesz a hűvösebb.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Az esti óráktól, illetve kedden is helyenként kisebb eső, zápor kialakulhat, emiatt átmenetileg csúszós, nedves lehet az útburkolat. A többi időjárási elem viszont nem nehezíti majd a közlekedést.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A magasban történő melegedés miatt melegfront jellegű panaszok előfordulhatnak.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
pénzcentrum.hu, utazás, árfolyam, vihar, időjárás, otp, veszély, hírek, pénzügyek, gazdaság, egér, zápor, válság, tőzsde, penzcentrum, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, időjárás előrejelzés, viharos szél, otthon melege, 10-es út, magyar euró, utazási irodák, névnap, dax, pandémia, túlélőcsomag, az otthon melege, romlott hús, otp.hu, £ árfolyam, bux index, mol árfolyam, otp árfolyam, tőzsde hírek, aldi sör,