Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. március 30.)

Pénzcentrum2021. március 30. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2021. március 30.

Névnap

Zalán

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 362.60 Ft
USD: 308.22 Ft
CHF: 328.07 Ft
GBP: 424.64 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 44617.73
OTP: 13500 Ft
MOL: 2260 Ft
RICHTER: 8945 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 30. kedd: Sok felhő lesz felettünk, de napközben elkezd szakadozni, vékonyodni, gomolyosodni a felhőzet, és általában rövidebb, a Dunántúlon akár hosszabb időre kisüt a nap. Az Északi-középhegység térségében, illetve az Alföld egyes részein borult területek is lehetnek. Gyenge, szemerkélő eső főként a nap első felében több helyen is lehet, és napközben a gomolyfelhőkből kisebb zápor is kialakulhat. A légmozgás többnyire mérsékelt marad, csak a Dunántúlon élénkülhet meg az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 22 fok között alakul, a felhősebb tájakon lesz hűvösebb az idő. Késő estére jobbára 6 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Március 31. szerda: Vékonyodik, gomolyosodik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre mindenütt kisüt a nap, majd estefelé főleg fátyolfelhők érkezhetnek észak felől. Néhol előfordulhat gyenge eső, zápor, de számottevő csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, ködfoltok lehetnek. A változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalra 3 és 8 fok közé süllyed. A délutáni órákra 16 és 22 fok közé melegszik fel a levegő, az északkeleti megyékben lesz a hűvösebb, nyugaton a melegebb idő.

Április 1. csütörtök: A fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütés mindenhol valószínű. Elsősorban a keleti, északkeleti megyékben helyenként előfordulhat eső, zápor, majd késő estétől az északi vidékeken is. Egy-egy zivatar is kialakulhat. Hajnalban foltokban pára, köd képződhet. A déli, délnyugati szél sokfelé megélénkül. A hajnali órákban 3, 9, délután 18, 24 fok valószínű, nyugaton mérhetik a magasabb értékeket.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Jobbára kedvező útviszonyokra készülhetünk. Jelentős csapadék, erős szél nem várható. Hajnalban néhol párássá válthat a levegő, itt-ott ködfoltok is kialakulhatnak. A kezdődő melegedés miatt melegfront jellegű tünetek, mint például fáradékonyság, teljesítőképesség-csökkenés előfordulhat.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A magasban történő melegedés miatt melegfront jellegű panaszok előfordulhatnak.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
pénzcentrum.hu, árfolyam, időjárás, otp, hírek, pénzügyek, gazdaság, zápor, tőzsde, vidék, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, tőke, viszony, bux, időjárás előrejelzés, otthon melege, névnap, dax, túlélőcsomag, az otthon melege, romlott hús, otp.hu, £ árfolyam, bux index, mol árfolyam, otp árfolyam, tőzsde hírek, képzőművészet, aldi sör,