Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2021. január 12.)

Pénzcentrum2021. január 12. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2021. január 12.

Névnap

Ernő

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 361.45 Ft
USD: 297.52 Ft
CHF: 333.95 Ft
GBP: 402.88 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 44715.79
OTP: 14360 Ft
MOL: 2444 Ft
RICHTER: 7410 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Január 12. kedd: A Tiszántúlon és délkeleten erősen felhős, borult idő várható némi hószállingózással, másutt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. A déli óráktól északnyugat felől egy frontális felhősáv érkezik, fokozatosan mindenütt beborul. Kora estétől északnyugat felől csapadékhullás veszi kezdetét: eleinte vegyes csapadék valószínű (ónos eső is lehet átmenetileg), majd késő estétől már egyre nagyobb területen havazni kezd. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -1 és +4 fok között várható, a naposabb helyeken lesz a melegebb. Késő estére +1, -3 fok közé csökken a hőmérséklet.

Január 13. szerda: Felszakadozik a felhőzet, eleinte még több helyen várható havazás, majd napközben felhőátvonulások lesznek, és egyre inkább a keleti tájakon valószínű gyenge havazás, hózápor. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható.

Január 14. csütörtök: Felhőátvonulások várhatók sok felhővel,kevés napsütéssel. Több helyen alakulhat ki havazás, hózápor. Az északnyugati szél megerősödik, főként a középső országrészben és a Dunántúlon viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és -9, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Éjszaka az Alföldön még gyengén havazhat, vékony hóréteg teheti csúszóssá, síkossá az útfelületet. Az ország többi részén deresedésre lehet számítani. Holnap napközben átmenetileg kedvezőek lesznek a közlekedés feltételei, de este újabb csapadék (főként hó) érkezik északnyugat felől.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A melegfrontra jellemző tüneteket tapasztalhatják az arra érzékenyek.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, leggazdagabb magyarok, bux, névnap, dax, feltétel nélküli alapjövedelem, éjszakai munka,