Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. november 20.)

Pénzcentrum2020. november 20. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2020. november 20., péntek.

Névnap

Jolán

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 358.96 Ft
USD: 302.05 Ft
CHF: 331.94 Ft
GBP: 401.05 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 38163.61
OTP: 11940 Ft
MOL: 1979 Ft
RICHTER: 6920 Ft

Országos középtávú előrejelzés

November 20. péntek: Napközben északnyugat, észak felől általában gyorsan csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék, de a délkeleti tájakon, valamint helyenként a középső országrészben is estig még sok maradhat a felhő, ezeken a tájakon délután néhol eső, zápor előfordulhat. (A hegyekben havaseső-zápor, esetleg hózápor is lehet.) Az északi szél többfelé megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű. Késő estére -3 és +5 fok közé hűl le a levegő.

November 21. szombat: Általában kevés felhőre, sok napsütésre számíthatunk. Csapadék nem várható. Helyenként megélénkül az északi, majd a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 7 fok között valószínű.

November 22. vasárnap: A hajnali ködfoltok feloszlását követően hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a délutáni, esti órákban egyre több, egyre vastagabb fátyolfelhő érkezik. Csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Hidegfront érkezik péntekre virradóra, ezzel javulnak a látási viszonyok, de sokfelé lehetnek esőtől csúszós útszakaszok. Az északnyugatira forduló szél főként a Dunántúlon és a középső országrészben erősödik meg, ami iránytartási nehézségeket okozhat.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket terheli meg különösképpen. Legáltalánosabb panaszként fejfájás, migrén jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, hétvégi időjárás,