Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. november 11.)

Pénzcentrum2020. november 11. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2020. november 11., szerda.

Névnap

Márton

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 355.73 Ft
USD: 301.05 Ft
CHF: 328.84 Ft
GBP: 398.98 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 37366.63
OTP: 12060 Ft
MOL: 1848 Ft
RICHTER: 6820 Ft

Országos középtávú előrejelzés

November 11. szerda: Szinte országszerte borult, párás, több helyen tartósan ködös időre kell számítani, csak magasabb hegyeink érhetnek a rétegfelhőzet fölé. Szitálás előfordulhat. Gyenge marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul. Késő estére 3 és 7 fok közé hűl le a levegő.

November 12. csütörtök: Az ország nagy részén borult, párás, néhol tartósan ködös idő várható, de főként délen és nyugaton felszakadozhat a felhőzet. Szitálás, néhol kisebb eső is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 11 fok között alakul.

November 13. péntek: Többnyire erősen felhős idő lesz, helyenként tartósabban megmaradhat a köd, de főként nyugaton és délen napos időszakok is lehetnek. Helyenként előfordulhat szitálás, kisebb eső. Elsősorban az Észak-Dunántúlon megélénkül a déli szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 12 fok között alakul.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Továbbra is több helyen lehet köd, de várhatóan egyre kevésbé lesz sűrű. A helyenként előforduló szitálás az avarral csúszós útviszonyokat eredményezhet.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

A romló levegőminőség és a szürke idő rossz hatással lehet közérzetünkre, egészségünkre.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, nagy márton, névnap, dax, kijárási korlátozás,