Durva tömeg van a Balatonnál: fotókon az őrület, rengeteg a celeb

Pénzcentrum2020. július 19. 14:40

Nem riasztotta el a magyarokat a változékony időjárás: rengetegen keresték fel hétvégén a magyar tengert. A Balaton tematikájú képek elárasztották a közösségi média felületeket. Azonban nem csak átlagemberek pihentek a tóparton, hanem rengeteg celeb is kilátogatott. Mutatjuk a fotókat.

Bár az időjárás ezen a hévégén csak nyomokban tartalmaz nyarat, a magyarok utazási hajlandósága viszonylag magas, és tízből négy magyar nem fél a járvány utáni turisztikai utazásoktól. Az interneten legfőképp a belföld kontra külföld téma osztotta meg az utazni vágyókat az utóbbi időben. A felhasználók leginkább itthoni, rövidebb utazásokat terveznek tenni az idén, ebből az utazók 48%-a hétvégi kikapcsolódáson vesz részt. A favorit továbbra is a magyar tenger, a vizsgált közösségi média tartalmak tizedében megemlítik a Balatont.

Vannak kifejezetten Balaton tematikájú csoportok, ahová ezen a hétvégén is rengeteg képet töltött fel az internet népe, ezekből válogattunk össze néhányat. A legtöbb kép Tihanyban készült a hétvégén, azonban felbukkan Siófok, Zamárdi, az északi parti települések is szép számmal, illetve rengetegen lőttek szebbnél szebb képeket a Badacsonyról:

Címkék:
utazás, Balaton, celeb, hétvégi időjárás,