Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. július 11.)

Pénzcentrum2020. július 11. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2020. július 11., szombat.

Névnap

Nóra, Lili

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 353.12 Ft
USD: 312.48 Ft
CHF: 331.97 Ft
GBP: 394.62 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 35589.60
OTP: 10760 Ft
MOL: 1834 Ft
RICHTER: 6700 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Július 11. szombat: Délelőtt túlnyomóan derült, száraz idő várható. Délután előbb a Nyugat-Dunántúlon és északkeleten, később másutt is megnövekszik a felhőzet, de az Alföld nagy részén napos marad az idő. Kora délutántól előbb a Nyugat-Dunántúlon, később északkeleten helyenként, majd másutt is valószínű zápor, zivatar. Az északnyugatira, északira forduló szelet kora délután a Dunántúlon, a középső országrészben, valamint a Zemplén környezetében és az Észak-Alföldön viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 30 és 35 fok között alakul, de a nyugati megyékben néhány fokkal hűvösebb is lehet. Késő estére 15, 25 fokra hűl le a levegő.

Július 12. vasárnap: Éjszaka többnyire erősen felhős vagy borult égre, és sokfelé esőre, záporra van kilátás, egy-egy zivatar is kialakulhat. Reggelre a Dunántúlon, majd napközben középen és keleten is csökken a felhőzet, már csak nappali gomolyfelhő-képződére számíthatunk. A frontális csapadék a déli órákra a keleti határ mentén is megszűnik. Az északnyugati szél nagy területen erős, helyenként viharos lesz, de estére jelentősen veszít erejéből a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 26 fok között alakul.

Július 13. hétfő: A sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre, kevés fátyolfelhőre, csapadékmentes időre számíthatunk. Az északi szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 26 fok között alakul.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezőek lesznek a közlekedés időjárási feltételei, száraz utakon autózhatunk.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hidegfront éri el hazánkat, emiatt fejfájás, migrén, ingerültség jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,