Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. július 7.)

Pénzcentrum2020. július 7. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. július 7.

Névnap

Apollónia

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 352.20 Ft
USD: 311.37 Ft
CHF: 330.29 Ft
GBP: 389.29 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 36489.42
OTP: 11210 Ft
MOL: 1859 Ft
RICHTER: 6820 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Július 7. kedd: Északnyugat, nyugat felől határozottan csökken a felhőzet, és a többórás napsütés mellett gomolyfelhők képződnek. Délelőtt a Dunántúlon, kora délutánig aztán keletebbre is megszűnik a tartós csapadék, de a keleti tájakon az esti órákig futó zápor néhol még kialakulhat. Az északnyugati, északi szél több helyen lesz erős, majd estére mindenütt jelentősen mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. Késő estére 15 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Július 8. szerda: Délnyugaton, délen csak kevés felhő zavarja a napsütést, északkeleten, északon erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható. Csapadék nem lesz. Északon megélénkülhet a délnyugati, nyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 27 fok között alakul.

Július 9. csütörtök: Nagyrészt napos időre számíthatunk, délen a kevesebb gomoly- és fátyolfelhővel, de az északi, északkeleti határvidéken lehetnek tartósabban felhős tájak is. Csapadék nem lesz. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 27, 32 fok között várható, az északkeleti, északi határvidéken lehet egy-két fokkal hűvösebb.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezően alakulnak a közlekedés meteorológiai feltételei, ma és holnap is száraz utakon autózhatunk. Hétfőn este hidegfront érkezik, ekkor elsősorban az északi és északnyugati tájakon számíthatunk csapadékra, ezáltal nedves útszakaszokra.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Erős hidegfronti hatás várható. Fejfájás, migrén, koncentráció-zavar jelentkezhet.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, mol részvény, részvény árfolyamok, magánklinikák,