Beindul a szezon: ennyiből is kijöhet idén a táborozás

HelloVidék2020. június 14. 19:00

A koronavírus-járvány miatt szigorodtak az egészségügyi szabályok, amelyek betartása mind a szülőkre, mind a táborszervezőkre nézve kötelező! Az előírások alapján szervezett táborokban minimálisra szorítható bármilyen fertőzés kockázata. Ha a szülők csak egészséges gyermeket engednek táborokba és a szervezők is betartják az egészségügyi szabályokat, nem lehet baj! De mennyiből jön most ki egy tábor vagy napközi? Mennyit kell kiszorítani egy családnak, ha nem tudják megoldani a folyamatos gyermekfelügyeletet? A HelloVidék összeszedett egy listát a legolcsóbb megoldásokról.

Tömegesen megindultak a jelentkezések a nyári táborokba, miután a kormány közzé tette enyhítő intézkedéseit. A hirtelen roham hatására gyorsan telítődnek a helyszínek. Különféle intézkedésekkel óvják meg a jelentkező gyerekek egészségét.

Az idei év fontos fordulópont a táborokat illetően, hiszen a táborszervezők a nehéz helyzetbe került családoknak is készültek segítséggel. Az úgy nevezett minimalista táborok szervezésekor a hangsúly a gyermekfelügyeleten van, mindez átszervezett, kisebb költségű programokkal. Éppen ezért most annak jártunk utána, hogy milyen lehetőségek adottak azok számára, akik már nem tudnak otthoni felügyeletet biztosítani gyermekük számára, valamint nem költenének egy vagyont táboroztatásra.

A HelloVidék olyan táborokat, napköziket keresett, amelyek 20 000 forintból vagy olcsóbban megúszhatók. Hiszen már ez az összeg is megterhelő lehet egy család számára, főleg több gyermek esetén.

A listát a cikkben találod!

Címkék:
utazás, árak, járvány, tábor, nyári tábor,