Péterfy Bori videón mutatja be, hogyan kell biztonságosan közlekedni a BKV-n

Pénzcentrum2020. május 14. 20:26

A Budapesti Közlekedési Központ kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden rendelkezésre álló kommunikációs felületén bemutassa a közösségi közlekedés biztonságos használatához kapcsolódó ajánlásait, és a járványhelyzet miatt bevezetett kötelező előírásokat is - írja közleményében a BKK. A társaság közösségi felületein megjelent friss videóban most Péterfy Bori énekesnő, színésznő nyújt segítséget abban, milyen szabályokat kell, illetve érdemes betartani, hogy megőrizzük egészségünket. Mutatjuk a vieót.

Péterfy Bori családanyaként is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a közösségi közlekedés használatakor minden szükséges óvintézkedést megtegyen. A járványveszély idején különösen fontos, hogy vigyázzunk magunkra, mert így tudunk vigyázni egymásra is - írja a közlekedési központ.

Bori a videóban beszél azokról az intézkedésekről, amelyeket a BKK és a fővárosi közlekedési szolgáltatók a biztonságos utazás érdekében vezettek be az elmúlt időszakban: a 100 forintos havidíjért igénybe vehető MOL Bubi közbringarendszerről; a biztonságos kerékpáros közlekedést lehetővé tévő új bringautakról a Villányi úton, a Nagykörúton, az Üllői úton, a Tétényi úton és a Bartók Béla úton; az autóbuszok és a trolibuszok felszállási rendjéről és a járművek elejének lekordonozásáról; az orrot és a szájat eltakaró maszk, sál vagy kendő kötelező viseléséről.

Loading...

További információk, járványügyi intézkedések a közösségi közlekedésben: koronavirus.bkk.hu.

Címkék:
utazás, bkk, bkv, járvány, tömegközlekedés, vírus,