Szombat reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. április 25.)

Pénzcentrum2020. április 25. 07:45

Hétvégén sem akarsz lemaradni a fontos hírekről? Nem tudod, kinti vagy benti programot érdemes-e tervezni? Intéznéd a nagybevásárlást, de fogalmad sincs, melyik boltban akciós a tojás? A Pénzcentrum összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a hétvégére! 2020. április 25., szombat.

Névnap

Márk

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 355.39 Ft
USD: 328.74 Ft
CHF: 337.46 Ft
GBP: 406.56 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 32964.67
OTP: 8400 Ft
MOL: 2010 Ft
RICHTER: 6560 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Április 25. szombat: Többnyire kevés felhő várható sok napsütéssel, ugyanakkor délelőtt északkeleten, délután pedig a déli, délnyugati megyékben lehet átmenetileg több a felhő, és főleg ezeken a tájakon helyeként zápor, zivatar is kialakulhat. Egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megerősödik, sőt nagy területen viharossá fokozódik a szél, amely a száraz talajállapot miatt több helyen porviharokat okozhat. Erősen viharos széllökések is előfordulhatnak zápor, zivatar környezetében. A légmozgás késő délutántól egyre többfelé veszíteni kezd erejéből. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 25 fok között valószínű, északkeleten lesz a hűvösebb, délnyugaton a melegebb. Késő estére többnyire 3 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Április 26. vasárnap: Gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel. Legfeljebb a délnyugati, illetve az északkeleti tájakon alakulhat ki néhol záporeső. Az északnyugati, északi szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 23 fok között alakul.

Április 27. hétfő: A fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap. A Dunántúlon valószínű a több felhő, arrafelé helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. Az északkeleti, keleti, majd a délire forduló szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 5 és 10 fok között alakul, de az északi völgyekben fagypont alá is hűlhet a levegő. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Száraz utakon autózhatunk. Pénteken a délnyugatira forduló szél főként az északi országrészben megélénkül, helyenként meg is erősödik.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hidegfront. Fokozódnak az epilepsziás rohamok, szívkoszorúér fájdalmak, allergiás, asztmatikus tünetek, görcskészség. Nő a reakció idő.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, playstation, bux, névnap, dax,