Kedd reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. április 7.)

Pénzcentrum2020. április 7. 07:45

Nem akarsz lemaradni a közelmúlt fontos híreiről, az aktuális akciókról, árfolyamokról? Nem tudod, hogy ma a napszemüveged vagy a kesztyűd dobd be a táskádba? Mutatjuk, mire érdemes számítani a mai napon, 2020. április 7.

Névnap

Herman

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 363.66 Ft
USD: 335.86 Ft
CHF: 344.17 Ft
GBP: 412.20 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 32858.75
OTP: 8810 Ft
MOL: 1968 Ft
RICHTER: 6375 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Április 7. kedd: Felhőtlen, csapadékmentes időre van kilátás. A déli, délkeleti szelet a Dunántúlon élénk, néhol erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között várható. Késő estére általában 5 és 13 fok közé hűl le a levegő.

Április 8. szerda: Felhőtlen, száraz idő lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad, de Sopron térségében élénk széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 23 fok között várható.

Április 9. csütörtök: Felhőtlen, száraz idő lesz. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 6 között várható, de a fagyzugos helyeken ennél pár fokkal hidegebb, míg a magasabban fekvő helyeken, vízpartokon, városokban pár fokkal melegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Többnyire kedvezőek lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei: száraz utakon autózhatunk, csapadék nem lesz, a Dunántúlon lehetnek iránytartást nehezítő, erősebb széllökések.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Fronthatás nem terheli szervezetünket.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax, üzemanyag árfolyam,