Péntek reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2020. március 6.)

Pénzcentrum2020. március 6. 07:45

Pénteken sem áll meg az élet attól, hogy közeleg a hétvége: a Pénzcentrum segít naprakésznek maradnod. Összegyűjtöttük a legfontosabb híreket, de az aktuális árfolyamokért, időjárásjelentésért, akciókért sem kell külön kattintanod, olvass el mindent egy helyen! 2020. március 6., péntek.

Névnap

Leonóra, Inez

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 336.93 Ft
USD: 300.16 Ft
CHF: 317.57 Ft
GBP: 388.88 Ft

Befektetés, tőzsde

BUX Index: 42607.98
OTP: 14340 Ft
MOL: 2360 Ft
RICHTER: 6875 Ft

Országos középtávú előrejelzés

Március 6. péntek: Jórészt erősen felhős vagy borult időben lesz részünk. Nyugat felől egyre többfelé számíthatunk esőre, de az északi tájakon havas eső, az Északi-középhegység magasan fekvő részein (ideértve a Pilist és környékét is) pedig havazás is valószínű. Péntek késő délutánra, estére főként nyugaton már csökken a csapadékhajlam. A déli szelet már csak helyenként kísérhetik élénk széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul, de az Északi-középhegységben és környékén hidegebb lesz. Késő estére 1 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Március 7. szombat: Vékonyodik, szakadozik a felhőzet, nyugaton több, keleten csak kevés napsütés várható. Keleten is egyre kisebb területen, délután inkább már csak a Tiszántúlon valószínű eső, zápor. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon sokfelé erős, másutt többnyire csak élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 12 fok között várható.

Március 8. vasárnap: Kezdetben keleten többnyire erősen felhős időre számíthatunk, majd csökken a felhőzet, másutt már reggel kisüt a nap, majd gomolyfelhő-képződés kezdődik. Késő délutántól nyugaton kiderül az ég. Főként keleten valószínű helyenként kisebb eső, zápor. Az északnyugati, északi szelet többfelé erős lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között várható.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Közlekedésmeteorológiai tájékoztató

Változóak lesznek a közlekedés meteorológiai feltételei. Éjszaka nyugat felől egyre többfelé elered az eső, a hegyekben havas eső, hó is eshet. Pénteken napközben sokfelé várható csapadék, általában eső, de északkeleten havas eső, a hegycsúcsokon hó esik majd. A változatos csapadék miatt sokfelé számíthatunk csúszós, északkeleten síkos utakra. Éjszaka a Kisalföldön, napközben másutt is nehezíthetik az iránytartást erősebb széllökések.

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Mind a meleg-, mind pedig a hidegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás.

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Címkék:
árfolyam, időjárás, hírek, pénzügyek, gazdaság, tőzsde, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, bux, névnap, dax,