Időjárás: mire számíthatunk ma? (2020.01.08)

Pénzcentrum2020. január 8. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2020.01.08).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2020.01.08).

36 órás előrejelzés

Szerdán a Dunántúlon lehet valamivel több felhő, máshol továbbra is napos időre van kilátás, csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt lesz a szél. Hajnalban a felhősebb nyugati tájakon enyhébb lesz az idő, máshol -3, -10 fokig csökken a hőmérséklet. Délután -2, +8 fo közötti értékeket mérhetünk. Csütörtökön már több felhő lehet felettünk, de csapadék ekkor sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután keleten, északkeleten hűvösebb időre, -2, +2 fokra, nyugatabbra 3-8 fokra számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán ismét sok napsütésre, csapadékmentes időre, így száraz utakra számíthatunk, vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz, így stabil marad a járművek menetsabilitása. Hajnalban helyenként párássá válhat a levegő, így átmenetileg csökkenhet a látótávolság, de már a délelőtti órákban mindenütt kitisztul az idő. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem lesz front térségünkben, a hideg, fagyos reggelen viszont kopásos eredetű ízületi bántalmak léphetnek fel, melyek napközben is tartósan fennállhatnak. A nagyobb városokban emelkedhet a légszennyezettség mértéke. Nagy lesz a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen! Hő- és komfortérzetünk alacsony lehet, bár a napos idő jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Hójelentés

Szárazabb téli napok. A következő napokban csapadék, így havazás sem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,