Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.12.31)

Pénzcentrum2019. december 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.12.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.12.31).

36 órás előrejelzés

Kedd reggel helyenként északon, északkeleten ónos szitálás, gyenge ónos eső előfordulhat, máshol változóan napos-felhős időre ébredhetünk. Délelőtt az Alföldön néhol átmenetileg kisebb szitálás előfordulhat. Északkeleten a délnyugati szelet élénk lökések kísérhetik. A legalacsonyabb hőmérséklet -8 és -1 fok között alakul. Napközben a napsütést időnként felhők zavarhatják meg, de említésre méltó csapadék sehol sem várható. Keleten a délnyugati szél továbbra is élénk lehet, viszont délután, este a Dunántúlon és a középső tájakon egyre nagyobb területen élénkülhet, illetve erősödhet meg az északnyugatira forduló szél. A legmagasabb hőmérséklet 2 és 10 fok között alakul, nyugaton lesz enyhébb az idő.

Szerda reggel túnyomóan napos időre ébredhetünk, csak kevés felhő lehet az égen, csapadék nem várható. A Dunántúlon és a főváros térségében többfelé kísérhetik élénk, esetleg erős lökések az északnyugati szelet. A legalacsonyabb hőmérséklet -6 és +1 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden hajnalban, reggel északon, északkeleten ónos szitálás, gyenge ónos eső helyenként előfordulhat, így ezeken a tájakon rendkívül csúszós, jeges útszakaszokra kell számítani. Délelőtt az Alföldön néhol még szitálás kialakulhat, melynek következtében nedves, vizes utakkal is találkozhatnak az útnak indulók. Keleten a délnyugati szelet élénk, a Dunántúlon és a középső tájakon a nap második felétől az északnyugati szelet élénk, erős lökések kísérhetik, így többfelé romolhat a járművek menetstabilitása. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden napközben egy gyenge hidegfront érkezik, így a fokozottan érzékenyek körében fejfájás, görcsös panaszok, ízületi bántalmak jelentkezhetnek. A hideg reggelen viszont tartósabban fennállhatnak a kopásos eredetű ízületi panaszok. Nagy lesz a megfázásveszély, ingadozhat hőérzetünk, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, ha szabadtéri programot tervezünk! A szelesebb tájakon élők ingerlékenységet, nyugtalanságot tapasztalhatnak. Fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Hómentes, hideg idő. A következő napokban száraz, éjszakánként fagyos idő várható, számottevő csapadékra, így havazásra nem kell számítani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,