Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.12.26)

Pénzcentrum2019. december 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.12.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.12.26).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön eleinte keleten és délen eshet kevés eső, majd a változóan felhős, napos időben legfeljebb keleten lehet ismét kisebb zápor, a hegyekben átmenetileg hózápor. Az északnyugati szél többfelé élénk, főként a Dunántúlon gyakran erős lesz. Hajnalban -2, +5, kora délután 4-9 fok Pénteken hosszabb-rövidebb napos időszakok mindenhol lehetnek, futó zápor, hózápor keleten, északkeleten fordulhat elő. Az északnyugati szél főként a Dunántúlon lehet továbbra is erős. Hajnalban -4, +2, napközben 3-7 fokra van kilátás.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön eleinte keleten és délen eshet némi eső, napközben keleten további záporok, a hegyekben hózáporok okozhatnak vizes, csúszós utakat. Az északnyugati szél többfelé megélénkülhet, a Dunántúlon erős lökésekre továbbra is készülni kell, melyek jelentősen csökkenthetik a járművek menetstabilitását. A szeles, változékony időben figyelmetlenebbek, frusztráltabbak lehetünk az utakon, vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön frontmentes időre készülhetünk, de a szélre érzékenyek országszerte erős fejfájást tapasztalhatnak, emellett az elalvás is nehezebb lehet a megszokottnál. Az álmatlanság miatt fáradékonyabb lehet, és a szokásosnál ingerlékenyebbé válhat. Vérnyomás-ingadozás szintén felléphet az arra hajlamosaknál. A hő- és komfortérzeten ront az erős szél, a megfázás elkerülése érdekében fontos a réteges öltözet. Fordítsunk figyelmet immunrendszerünk erősítésére, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, valamint vitaminban gazdag ételeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Nem várható havazás. A hegycsúcsainkat útba ejtő záporok a magasabb tájakon hóba válthatnak át, de számottevő havazás sehol nem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,