Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.11.11)

Pénzcentrum2019. november 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.11.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.11.11).

36 órás előrejelzés

Hétfő reggel az északkeleti tájakon kisebb eső még előfordulhat, miközben többfelé párássá, ködössé válhat a levegő, néhol ködszitálás sem kizárt. A délnyugati szél gyenge, mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet -2 és +6 fok között alakul. Napközben a felhős időszakok mellett mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, számottevő csapadék nem várható. Északnyugaton megélénkülhet a délies szél. Délután 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd reggel felhős, borongós időre van kilátás, a Dunántúl déli tájain kisebb eső is előfordulhat. Nyugaton, északnyugaton pára, köd képződhet. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn kezdetben északkeleten kisebb eső előfordulhat, valamint hajnalban, reggel a ködös tájakon ködszitálás sem kizárt, így ezeken a tájakon vizes, csúszós útszakaszok előfordulhatnak. Napközben északnyugaton az élénk délies szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn nem lesz front térségünkben, de a hideg reggel miatt sajoghatnak végtagjaink. Északnyugaton a szelesebb tájakon élők fejfájást, ingerlékenységet, nyugtalanságot tapasztalhatnak. Napközben is alacsony lesz hő- és komfortérzetünk, így érdemes rétegesen öltözködni, nagy lesz a megfázásveszély. Erősítsük immunrendszerünket! Fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Havazás nem várható. A következő napokban is marad az átlagosnál enyhébb idő, a csapadék eső, záporok formájában fog hullani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,