Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.10.10)

Pénzcentrum2019. október 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.10.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.10.10).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön egy hidegfront okoz felhős, többfelé csapadékos időt, az ország déli felén eső, északon, északnyugaton inkább záporok alakulhatnak ki napközben. Hosszabb-rövidebb időre az északi tájakon süthet ki a nap. Késő délutántól északnyugat felől elkezd felszakadozni a felhőzet. A nyugati-délnyugati szelet több helyen élénk, helyenként erős lökések kísérhetik. Délután 12-19 fokot mérhetünk.

Pénteken visszatér a napsütés, csak helyenként növekedhet meg a fátyolfelhőzet, csapadék azonban nem várható. Északon, északnyugaton még megélénkülhet a délnyugati szél. Hajnalban több helyen pára, köd képződhet, 3-8 fokig hűlhet le a levegő. Délután pedig 16-21 fok között alakulhat csúcshőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön többfelé számíthatunk esőtől, záporoktól nedves, csúszós utakra. Élénk, helyenként erős lökések kísérhetik a nyugati-délnyugati szelet, melyek jelentősebb mértékben csökkenthetik a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön egy hidegfront vonul át felettünk. A frontérzékenyek fejfájásra, hasi- és izomgörcsökre, felerősödő ízületi fájdalmakra panaszkodhatnak. Egyeseknél alvászavarok is felléphetnek. Megnő az infarktus kialakulásának esélye. A túlnyomóan felhős, lehangoló idő fásulttá, kedvetlenné tehet minket, romlik közérzetünk. A többfelé szeles idő miatt nyugtalanabbak, ingerlékenyebbek lehetnek a szélre érzékenyebbek. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,