Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.09.17)

Pénzcentrum2019. szeptember 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.09.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.09.17).

36 órás előrejelzés

Kedden egy hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet, kezdetben főként északkeleten eshet, délután és este pedig a Dunántúlon és délen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugatira forduló szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A legmagasabb hőmérséklet 19 és 26 fok között alakul, délen várható a melegebb idő.

Szerdán már jóval naposabb lesz időjárásunk, kevés felhő lesz az égen. Az északnyugati szelet azonban sokfelé élénk, erős lökések kísérhetik. Hajnalban 6-13 fokot mérhetünk. Délután 16 és 20 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden helyenként számíthatunk több-kevesebb csapadékra. Reggel még északkeleten eshet, délután és este a Dunántúlon és délen találkozhatunk záporoktól, zivataroktól vizes, csúszós útszakaszokkal. Az élénk északnyugati szél főleg az ország keleti felén csökkentheti a menetstabilitást, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden egy erős hidegfront érkezik, így nehéz nap vár a frontérzékenyekre. Sokan panaszkodhatnak fejfájásra, hasi görcsökre. Emellett keringésik problémák, vérnyomás-ingadozás, rosszullét is felléphet. Jelentősen megnő az infarktus veszély. A szeles idő miatt is fájhat a fejünk, valamint nyugtalanabbak, ingerlékenyek lehetünk. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, a réteges öltözködés mindenképpen indokolt. hangulatunkra, közérzetünkre. Erősítsük immunrendszerünket, fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt, C-vitaminban gazdag ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,