Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.09.11)

Pénzcentrum2019. szeptember 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2019.09.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2019.09.11).

36 órás előrejelzés

Szerdán kezdetben még sokfelé kisüt a nap, majd megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható, száraz, nyugodt őszi idő ígérkezik. Említésre méltó csapadék nem várható. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Reggel 8-15, délután 22-28 fok valószínű.

Csütörtökön a napos időt délen zavarhatja több felhő. Helyenként kisebb zápor, esetleg zivatar a déli, középső tájakon alakulhat ki. Élénk széllökések kísérhetik az északnyugati szelet. Hajnalban 8-17 fokig hűl a levegő, délután 23-28 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán száraz utakra készülhetnek az útnak indulók. Hajnalban helyenként pára-, ködfoltok alakulhatnak ki, melyek néhol jelentősebben lecsökkenhetik a látástávolságot. Kezdetben sokat süthet a nap, érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán frontmentes, nyugodt őszi időre készülhetünk. Hajnalban több helyen válhat hűvössé, nyirkossá a levegő, emiatt felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. Délelőtt rövid idő alatt több fokot emelkedhet a hőmérséklet, ami keringési problémákat, vérnyomás-ingadozást okozhat. Napközben érdemes lesz kimozdulni, kezdetben sokat süthet a nap, ami jót tesz majd közérzetünknek. A hűvösebb reggeli és esti órákban elkél egy pulóver. A megfázás elkerülése érdekében együnk vitamindús ételeket!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia, keringési zavar,