Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.09.02)

Pénzcentrum2019. szeptember 2. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.09.02).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2019.09.02).

36 órás előrejelzés

Hétfőn északnyugaton, nyugaton zivatarok, északon helyenként záporok frissíthetik a levegőt, a legtovább délkeleten, keleten tart ki a napos idő. A Dunántúlon egyre nagyobb területen feltámad az északnyugatira forduló szél, majd többfelé erőssé, viharossá fokozódik. Délutánra nyugaton, északnyugaton 23-28, máshol 29-35 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Kedden a Dunántúl déli, keleti felén és a középső, északi megyékben várható további eső, zápor. Délután északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet, egyre nagyobb területen tisztul ki az ég. Az északias szél többfelé erős, viharos marad. Keleten, délkeleten még 25-29, máshol 19-24 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn hidegfront érkezik, főleg a Dunántúlon és az északi tájakon vizes, csúszós utakra kell készülni. Zivatarokat felhőszakadás, jégeső kísérhet, melyek környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, vízátfolyások alakulhatnak ki. Többfelé feltámad, északnyugaton erőssé, viharossá fokozódik az északnyugatira forduló szél, ami jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. A még meleg időben tompulhatnak reflexeink, vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló, zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn hidegfront érkezik, amelynek hatásait a nyugaton élők érezhetik meg elsőként. Fejfájás, migrénes fejfájás jelentkezhet, görcsös panaszok léphetnek fel. Az ország nagy részén viszont még kitart a kánikula, a melegben kialvatlanság, keringési panaszok jelentkezhetnek, bágyadtabbak, tompábbak lehetünk. Ügyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, fogyasszunk könnyű ételeket, szezonális zöldséget, gyümölcsöt!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,