Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.08.31)

Pénzcentrum2019. augusztus 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2019.08.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2019.08.31).

36 órás előrejelzés

Szombaton sok napsütésre van kilátás, egy-egy rövid ideig tartó zápor, zivatar csak a Dunántúlon és néhol az Északi-középhegységben fordulhat elő. A keleties szél mérsékelt marad. A hajnali 15-22 fokot követően délután 31-36 fokot mérhetünk.

Vasárnap marad a meleg, nyári idő sok napsütéssel, legfeljebb az Északi-középhegységben lehet kisebb zápor. A Dunántúl északi felén élénk lehet a délies szél. 30-35 fokos maximumok várhatók.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton a napsütés lesz főszerepben, leginkább napszemüvegre lesz szükség vezetés közben. Kisebb, átmenetileg vizes utakat eredményező zápor, zivatar legfeljebb néhol alakulhat ki. Ezek környezetében erős széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását. A meleg időben tompulhatnak reflexeink, vezessünk óvatosan, tartsunk nagyobb követési távolságot! Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló, zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétvégén marad a hőség, tovább fokozódik a szervezetünket érő terhelés, fejfájás, migrén, kialvatlanság és keringési panaszok jelentkezhetnek. Nehéz nap vár a szívbetegekre és a vérnyomás-problémákkal élőkre, ők lehetőleg kerüljék a nehéz fizikai megterhelést. A záporral, zivatarral érintett tájakon az asztmatikus panaszok felerősödhetnek. 11 és 15 óra között erős lesz az UV-sugárzás, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről! Ügyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, fogyasszunk legalább napi 3 liter cukor- és alkoholmentes folyadékot, valamint táplálékunk álljon könnyű ételekből, szezonális zöldségből, gyümölcsökből!

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,