Te is mész a Velencei tóra ezen a nyáron? Erről feltétlenül tudnod kell

Pénzcentrum2019. július 5. 19:01

A MÁV-START és a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK) újabb együttműködése után a velencei-tavi térségben élők ezentúl egyszerűbben juthatnak el a fővárosba vonattal és a csatlako-záshoz érkező buszjáratokkal - írja közleményében a MÁV.

A velencei-tavi térségben folytatódik a vasúti és közúti integrált szolgáltatások fejlesztése. Júliustól új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek a Velencei-tó környéki KNYKK autóbuszjáratok. Ennek köszönhetően a Pákozdon és Sukorón élők is utazhatnak autóbuszbérlettel a Budapest felé közlekedő, Velence és Kápolnásnyék vasútállomásokon megálló vonatokkal.

Az elfogadás feltétele: az utasnak rendelkeznie kell a KNYKK-nál váltott tanuló- vagy dolgozói havi bérlettel Pákozd vagy Sukoró települések érintett autóbusz-megállóhelyeiről Velence és Budapest között található vasúti megállóhelyre. A vasúti és közúti szolgáltatók együttműködése a jelenlegi közúti eljutási lehetőségeknél kedvezőbb menetidővel biztosítja a főváros elérését a térségben élők számára - írják.

Címkék:
utazás, MÁV, nyaralás, vasút, busz, nyár, volán, velence,