Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.07.04)

Pénzcentrum2019. július 4. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.07.04).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.07.04).

36 órás előrejelzés

Csütörtök reggel délen, délnyugaton átmenetileg egy-egy futó zápor, helyenként zivatar kialakulhat, máshol változóan napos-felhős időre ébredhetünk. Gyenge, mérsékelt lesz az északias irányú szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul. Napközben a déli tájakon még egy-egy futó zápor elszórtan előfordulhat, de a délután második felére mindenhol megszűnik a csapadék. Máshol sok napsütésre számíthatunk, csak időnként takarhatják felhők a napot. Északon és északkeleten élénk lehet az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 25 és 30 fok között alakul.

Péntek reggel napos időre ébredhetünk, felhők alig lesznek az élen, csapadék sehol sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. A minimum-hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön délen, délnyugaton alakulhat ki egy-egy futó zápor, néhol zivatar, így ezeken a tájakon vizes, csúszós útszakaszok előfordulhatnak. Zivatarok környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, az erős széllökések pedig ronthatják az autók menetstabilitását. Északon, északkeleten viszont az élénk északnyugati szél miatt romolhat kissé a járművek menetstabilitása. Ugyanakkor sokat fog sütni a nap, ezért elsősorban a napszemüvegekre lehet szükség vezetés közben. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön nem lesz front térségünkben, így szervezetünk átmenetileg fellélegezhet. Ugyanakkor helyenként hűvös lesz a hajnal, emiatt a kopásos jellegű ízületi panaszok átmenetileg felerősödhetnek, végtagfájdalmak is jelentkezhetnek. A frontmentes idő jó alkalmat kínál a korábban elhalasztott munkák elvégzésére, programok megtartására. A napos időben 10 és 16 óra között erős, többfelé nagyon erős lesz az UV-sugárzás, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, valamint igyunk elegendő vizet, ásványvizet! Ajánlott minél több szezonális zöldség, gyümölcs, könnyű ételek fogyasztása.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,