Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.03.28)

Pénzcentrum2019. március 28. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.03.28).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2019.03.28).

36 órás előrejelzés

Csütörtök reggel nyugaton, északnyugaton lehet valamivel több felhő az égen, máshol derült, gyengén felhős időre ébredhetünk, csapadék sehol sem várható. Nyugaton élénk lehet az északnyugati szél. Hideg lesz a reggel, sokfelé fagyni fog, a minimum-hőmérséklet -5 és +3 fok között alakul. Napközben délen, délkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre, máshol időnként felhők takarhatják a napot, viszont egy-egy futó zápor legfeljebb elszórtan alakulhat ki az északi, északnyugati és a nyugati tájakon. A Dunántúlon sokfelé élénk lesz az északias szél. A legmagasabb hőmérséklet 12 és 16 fok között alakul.

Péntek reggel kevés felhő lesz az égen, többfelé ébredhetünk derült időre, csapadék nem várható. Ugyanakkor nyugaton és északkeleten átmenetileg foltokban pára, köd kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. A legalacsonyabb hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön elszórtan az északi, északnyugati és a nyugati tájakon egy-egy futó zápor előfordulhat, így nedves, vizes útszakaszokkal találkozhatnak az errefelé közlekedők. A Dunántúlon az élénk északias szél kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A tavaszi időben egyre több a biciklis, motoros, ezért fokozottan figyeljünk utastársainkra! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön front nem lesz térségünkben. Reggel viszont sokfelé fagyni fog, így felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok, valamint nagy lesz a megfázásveszély. Napközben gyorsan melegszik majd az idő, valamint a magasban is valamivel enyhébb légtömegek érkeznek, így a melegfrontra fokozottan érzékenyeknél enyhe migrén, fáradékonyság, dekoncentráltság előfordulhat. Vérnyomás-panaszok, alvászavar is jelentkezhet. A szelesebb dunántúli tájakon élők ingerlékenységet, nyugtalanságot is tapasztalhatnak. A napos időszakok ugyanakkor jó hatással lesznek hangulatunkra, közérzetünkre.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Havazás nem várható. Csütörtökön elszórtan egy-egy futó zápor előfordulhat északon, északnyugaton és nyugaton, de havazás továbbra sem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,