Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.03.20)

Pénzcentrum2019. március 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2019.03.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2019.03.20).

36 órás előrejelzés

Szerdán sok napsütésre van kilátás, emellett keleten kevesebb, máshol kicsivel több gomolyfelhő képződhet, csapadék azonban sehol sem várható. Az északi-északkeleti szél még többfelé élénk, Vas és Zala megyében, valamint a Tiszántúlon kezdetben helyenként erős lehet. Hajnalban -3, +5, kora délután 9-14 fokra készülhetünk.

Csütörtök reggel sokfelé fagyhat, a szélcsendes, mélyebben fekvő tájakon -5, -6 fok is lehet, majd napközben fátyolfelhős-napos, száraz időre van kilátás gyenge, mérsékelt légmozgással. A maximumok 11 és 16 fok között alakulnak.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán országszerte száraz időre, sok napsütésre van kilátás, így elsősorban a napszemüvegekre lehet szükség vezetés közben. Az északi-északkeleti szél többfelé élénk, Vas, Zala megyében és a Tiszántúlon olykor erős lesz, ez csökkentheti a menetstabilitást, valamint a reflexek is tompulhatnak. Figyeljünk a megfelelő követési távolság betartására! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem várható fronthatás, kellemes kora tavaszi napra számíthatunk. Csak enyhe fejfájás, vérnyomás-ingadozás fordulhat elő a melegedésre érzékenyeknél. Reggel a hideg, helyenként fagyos időben felerősödhetnek a kopásos ízületi bántalmak, de ezek napközben jelentősen mérséklődnek. A többfelé még élénk szél hatására egyesek ingerlékenyebbek lehetnek. Érdemes lesz kimozdulni a szabadba, szép, napos időre van kilátás. Öltözzünk rétegesen, ügyeljünk a megfelelő folyadék- és vitaminbevitelre!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hójelentés

Napos, száraz időszak jön. Szerdától a napsütés fog dominálni, csapadék egészen a hétvégéig nem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,