Időjárás: mire számíthatunk ma? (2019.02.26)

Pénzcentrum2019. február 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2019.02.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2019.02.26).

36 órás előrejelzés

Kedden napközben észak-északkelet felől felszakadozik a felhőzet, délután hazánk nagy részén több órára kisüt a nap, ekkor inkább már csak a Dunántúlon találkozhatunk fátyolfelhősebb körzetekkel. Az északi-északnyugati szelet a keleti tájak kivételével sokfelé kísérhetik élénk, erős, a Dunántúlon viharos lökések is. Délután 8 és 18 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten, keleten maradhat 10 fok alatt a csúcshőmérséklet.

Szerdán az ország nyugati-északnyugati felén jobbára derült napos idő ígérkezik, délen és keleten a napos időszakok mellett még többször erősen megnövekedhet a felhőzet, de csapadék nem várható. A Dunántúlon és a Tiszántúlon többfelé élénk, kezdetben erős lökések kísérhetik az északias szelet. Hajnalban -3, +4, kora délután 8-15 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden is száraz útviszonyokra lehet számítani, számottevő csapadék sehol sem várható. Az északi-északnyugati szelet a keleti tájak kivételével sokfelé kísérhetik élénk, erős, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is, így jelentősebben romolhat a járművek menetstabilitása. A naposabb időszakokban - főként a nap második felében - érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden egy hidegfront érinti térségünket, mely elsősorban az ország keleti felén okozhat tüneteket, fejfájás jelentkezhet. Máshol a nappali melegedés hatására melegfronti tünetek léphetnek föl, migrén, dekoncentráltság, fáradékonyság, alvászavar is előfordulhat, tovább erősödhetnek a gyulladásos eredetű ízületi panaszok. A sokfelé szeles időben ingerlékenyebbek, nyugtalanabbak lehetünk, romlik hő- és komfortérzetünk. A megfázásveszély még nagy lesz, öltözzünk melegen, rétegesen! Az immunrendszer erősítése érdekében fogyasszunk vitaminban gazdag gyümölcsöket, zöldségeket!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Csapadékmentes idő. A következő napokban száraz, kedden változóan felhős-napos, szerdán és csütörtökön jobbára napos idő ígérkezik. Számottevő csapadék nem várható.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,