Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.12.21)

Pénzcentrum2018. december 21. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2018.12.21).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2018.12.21).

36 órás előrejelzés

Pénteken borongós, helyenként tartósan párás, ködös idő lesz jellemző, inkább csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet. Reggel délen gyenge ónos eső, napközben északkeleten hószállingózás fordulhat elő. Hajnalban -1, -7, napközben -1, +5 fok várható.

Szombatra élénk, erős délnyugati széllel több fokkal enyhébb levegő áramlik fölénk. Már reggel is csak északkeleten lehet néhol gyenge fagy, napközben pedig 3-12 fok várható, nyugaton lesz melegebb. A felhős, borongós időben többfelé kialakulhat eső, zápor, kezdetben északkeleten ónos eső, fagyott eső.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken délen kezdetben gyenge ónos eső okozhat síkos, jeges útszakaszokat, északkeleten pedig néhol a hó szállingózhat. Napközben olvadásnak indul a hó, helyenként vízátfolyások nehezíthetik a közlekedést. Többfelé pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat, a Dunántúlon ugyanakkor a megélénkülő délies szél csökkentheti a menetstabilitást. Téli gumi nélkül ne induljunk útnak! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Péntek napközben frontmentes idő, estétől melegfronti hatás várható. A nyirkos, hideg időben felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak, az érkező melegfront hatására pedig fejfájás, fáradékonyság, dekoncentráltság jelentkezhet, amit a fényszegény idő tovább fokozhat. Ez az idő kedvez a fertőzések, betegségek terjedésének, ezek elkerülése érdekében növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Enyhülés jön, hétvégén eső eshet. Pénteken északon, északkeleten helyenként még szállingózhat a hó, majd az éjjel érkező csapadék többnyire már eső, északkeleten még havas eső, fagyott eső, ónos eső lesz. Hétvégén enyhe időre, időszakos esőre, záporra, a meglévő hótakaró olvadására kell számítani.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,