Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.11.22)

Pénzcentrum2018. november 22. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.11.22).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.11.22).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön reggel és napközben is borongós, párás, helyenként tartósan ködös időre készülhetünk. Még mindig többfelé kell számítanunk szitálásra, kisebb esőre, az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain átmenetileg havas eső sem kizárt. Nem lesz jelentős a légmozgás. Hajnalban 0 és +6, napközben 3 és 9 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Péntek reggel is sokfelé borongós, párás, ködös idő lesz a jellemző, északon néhol, valamint a sűrű köddel borított tájakon szitálás még előfordulhat. Gyenge, mérsékelt marad a jellemzően délkeleti irányú szél. A minimum-hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is sokfelé csapadékos idő várható, így vizes, csúszós utakra számíthatnak az útnak indulók. Az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain átmenetileg havas eső okozhat síkos, esetleg kissé latyakos útszakaszokat. A ködös tájakon jelentősen lecsökkenhet a látástávolság. Vezessünk fokozott figyelemmel, használjunk téli gumikat! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön is kettősfront határozza meg időjárásunkat, így mind a meleg-, mind a hidegfrontra érzékenyek körében továbbra is jelentkezhetnek tünetek. Görcsös panaszok, görcsös fejfájás, ízületi panaszok, migrén egyaránt előfordulhat, nő az infarktus kialakulásának kockázata. Fáradékonyabbak, dekoncentráltabbak lehetünk. Elsősorban a reggeli időszakban felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi problémák. Továbbra is nagy lesz a megfázásveszély, öltözzünk melegen, rétegesen! Ez az idő kedvez a kórokozók terjedésének, ezért növeljük a C-vitamin bevitelt, fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Hójelentés

Továbbra sem fog havazni. Csütörtökön is eső formájában érkezik a csapadék, legfeljebb az Északi-középhegység legmagasabb csúcsain fordulhat elő átmenetileg havas eső.

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,