Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.09.10)

Pénzcentrum2018. szeptember 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2018.09.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2018.09.10).

36 órás előrejelzés

Hétfőn is sok napsütéssel, kevés felhővel folytatódik a kellemes, késő nyárias idő. Csapadék nem valószínű. Az északi-északnyugati szél mérsékelt, keleten és a főváros környékén időnként élénk lesz. Délután 25 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden száraz, fátyolfelhők által szűrt napos időre készülhetünk, melyek helyenként erősebben megvastagodhatnak. Az északnyugati szél a nyugati, délnyugati tájak kivételével még többfelé megélénkülhet. Hajnalban 9-16, délután 26-30 fok várható.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn csapadék nem valószínű, így mindenhol száraz utakra számíthatnak az útnak indulók. Keleten és helyenként a főváros környékén az élénk északi-északnyugati széllökések csökkenthetik kissé a menetstabilitást. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn is frontmentes lesz időjárásunk. A hűvös reggel miatt ismét felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak, valamint nő a megfázásveszély is. A napközbeni erős melegedés miatt fejfájás, migrén vérnyomás-ingadozás továbbra is jelentkezhet a melegre fokozottan érzékenyeknél. Érdemes hosszabb sétákat tenni a szabadban, a kint töltött idő jó hatással van hangulatunkra, közérzetünkre. Az UV-sugárzás a déli, kora délutáni órákban az ország déli felén elérheti az erős fokozatot, ott célszerű lesz gondoskodni bőrünk védelméről. Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről, immunrendszerünk erősítésére pedig fogyasszunk friss idénygyümölcsöket, növeljük a C-vitamin bevitelének mennyiségét!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,