Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.07.04)

Pénzcentrum2018. július 4. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.07.04).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.07.04).

36 órás előrejelzés

Szerdán folytatódik a napos-gomolyfelhős idő, de már elszórtan kialakulhatnak záporok, zivatarok, főként délnyugaton, délen és a Dunántúlon. Néhol északon és az Alföldön lehet élénk a nyugati szél. Egyre enyhébb reggelekre ébredhetünk, hajnalban már csak néhol mehet 10 fok alá a hőmérséklet. Délután 26-31 fok között alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön folytatódik a napos-gomolyfelhős idő. Záporok, zivatarok elszórtan fordulhatnak elő. A délnyugatira forduló szél miatt tovább melegszik az idő, délután már 28-33 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán elszórtan alakulhatnak ki záporok, zivatarok, melyek környezetében vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, és átmenetileg hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. Néhol élénk nyugati, északnyugati szél csökkenti kissé a járművek menetstabilitását. A sok napsütés miatt érdemes vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán sem várható fronthatás térségünkben, de a fokozatosan melegedő idő miatt, a melegre érzékenyek körében fejfájás, migrén, vérnyomás-ingadozás, fáradékonyság jelentkezhet. Egyeseknél álmatlanság, alvászavarok előfordulhatnak. Hajnalban a hűvösebb helyeken még felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok. Érdemes hosszabb időt tölteni a szabadban, de az UV-sugárzás többfelé erős lesz, így a napon tartózkodók gondoskodjanak bőrük megfelelő védelméről!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,