Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.06.26)

Pénzcentrum2018. június 26. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.06.26).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.06.26).

36 órás előrejelzés

Kedden eleinte kevesebb, napközben több felhő lehet az égen és a megnövekvő gomolyokból elszórtan egy-egy zápor, főként északon és a Dunántúlon zivatar is előfordulhat. Többfelé élénk, nyugaton néhol erős lökések kísérhetik az északias szelet. Délutánra 22 és 27 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán felhős, borongós idő valószínű esővel, záporokkal, és néhol egy-egy beágyazott zivatar is előfordulhat. Az északi-északkeleti szél sokfelé feltámad, helyenként felerősödik. A csúcshőmérséklet csupán 18-25 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden elszórtan fordulhatnak elő záporoktól vizes, csúszós útszakaszok. Zivatarok elsősorban északon és a Dunántúlon alakulhatnak ki, melyek környezetében hirtelen lecsökkenhet a látástávolság, az erős, viharos széllökések pedig jelentősebben ronthatják a járművek menetstabilitását. Zivataroktól függetlenül is főként a Dunántúlon kísérhetik többfelé élénk lökések az északi-északkeleti szelet. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem érkezik front a térségünkbe. Erősödik a nappali felmelegedés, a fokozottan érzékenyek körében fejfájás, migrén előfordulhat, melyet a kissé szeles idő tovább fokozhat. Az UV-sugárzás szintje 10 és 16 óra között a napos időszakokban sokfelé erős, nagyon erős fokozatot ér el, ezért gondoskodjunk bőrünk védelméről! Továbbra se feledkezzünk meg szervezetünk megfelelő mennyiségű folyadék-utánpótlásáról!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,