Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.04.27)

Pénzcentrum2018. április 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most pénteken (2018.04.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most pénteken (2018.04.27).

36 órás előrejelzés

Pénteken túlnyomóan napos idő várható, de a fátyolfehők miatt nem lesz zavartalan a napsütés. Csapadék nem várható. A Dunántúlon néhol párásan indulhat a reggel. A délire, délkeletire forduló szél napközben északnyugaton élénkülhet meg. Hajnalban 5-12, délután 18-24 fokot mérhetünk.

Szombaton az időnként megélénkülő délies szél mellett ismét 24-29 fokig melegszik a levegő. Sok lesz a napsütés. Késő délutántól helyenként a középső és déli tájakon alakulhat ki zápor, zivatar.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Pénteken már száraz, túlnyomóan napos időre készülhetünk. Hajnalban a Dunántúlon jelenhetnek meg néhol pára-, ködfoltok, melyek korlátozhatják a látástávolságot az érintett útszakaszokon. Északnyugaton az időnként megélénkülő délies szél csökkentheti le kissé a járművek menetstabilitását. A napos idő miatt érdemes lesz napszemüveget viselni vezetés közben. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Pénteken már fronthatástól nem kell tartanunk. Hajnalban azonban az északi tájakon hűvösebb lesz a reggel, emiatt felerősödhetnek az ízületi bántalmak. Napközben kellemes, napos időre készülhetünk, így érdemes lesz sok időt tölteni a szabadban. A kora délutáni órákban azonban erős lehet az UV-sugárzás, ezért ügyeljünk bőrünk megfelelő védelmére. Egészségünk megőrzése érdekében fogyasszunk minél több szezonális zöldséget, gyümölcsöt!

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,