Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.04.03)

Pénzcentrum2018. április 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.04.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.04.03).

36 órás előrejelzés

Kedden változóan, főként keleten, északkeleten erősen felhős időre készülhetünk, de csapadék nem várható. Marad a szeles idő, a Dunántúlon és a középeső országrészben erős, viharos lökések kísérhetik a déli-délnyugati szelet. A friss hajnalt követően délutánra 16 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Szerdán napos és felhős időszakok váltják egymást, de csapadék továbbra sem valószínű. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél, nyugaton, északnyugaton viharos lökések is lehetnek. Enyhe lesz a hajnal, majd napközben egyre többfelé mérhetünk 20 fok körüli maximumokat.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden marad a száraz, csapadékmentes idő, a hosszabb-rövidebb időre kisüthet a nap, így érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Az élénk, erős nyugatias szél ugyanakkor jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem lesz front térségünkben, és még száraz időre készülhetünk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, mai pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra. A szeles idő miatt ugyanakkor fejfájás, ingerlékenység továbbra is jelentkezhet. Öltözzünk rétegesen, reggel még sokfelé hideg lesz az idő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,