Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.03.27)

Pénzcentrum2018. március 27. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.03.27).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.03.27).

36 órás előrejelzés

Kedden alapvetően még felhős időre készülhetünk, de hosszabb-rövidebb időre helyenként előbújik a nap. Többfelé alakulhat ki eső, záporeső. A nyugati határ közelében kis eséllyel délután az ég is megdörrenhet. Főleg a Dunántúlon felélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Szerdán egy melegfront hoz borongós időt és többfelé esőt, záporokat. A délnyugatira forduló légmozgás napközben többfelé feltámad. Hajnalban helyenként ismét gyengén fagyhat, délután 7-16 fokig melegszik a levegő, délnyugaton lesz a legmelegebb.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden sok felhő lesz felettünk és többfelé okozhat eső, záporeső csúszós utakat. Helyenként hosszabb-rövidebb idő viszont kisüthet a nap, így érdemes lesz a napszemüvegeket is bekészíteni. Elsősorban a Dunántúlon élénk szél csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden sem lesz front térségünkben, viszont az enyhülés hatására migrén, fejfájás továbbra is előfordulhat, fáradékonyabbak, levertebbek lehetünk. Még hűvös lesz a reggel, emiatt a kopásos és reumatikus panaszok felerősödhetnek, érdemes rétegesen öltözködni. Emellett pedig ne feledkezzünk meg immunrendszerünk védelméről sem!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,