Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.03.25)

Pénzcentrum2018. március 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.03.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2018.03.25).

36 órás előrejelzés

Vasárnap reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, viszont csapadék nem várható. A Dunántúl északi felén megélénkül a délkeleti szél. A minimum-hőmérséklet -5 és +1 fok között alakul. Napközben is sok felhő lesz felettünk, de csapadék továbbra sem várható. Nyugaton, északnyugaton élénk lesz a délkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Hétfő reggel erősen felhős, borongós időre van kilátás, délen gyenge eső is előfordulhat, ugyanakkor délnyugaton párássá válhat a levegő. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. A minimum-hőmérséklet -3 és 3 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap száraz, csapadékmentes időre számíthatnak az útnak indulók. Nyugaton, északnyugaton megélénkül a délkeleti szél, mely kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. A napos időszakokban érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap sem lesz front térségünkben, viszont az enyhülés hatására migrén, fejfájás előfordulhat, fáradékonyabbak, levertebbek lehetünk. A hideg reggel miatt érdemes még rétegesen felöltözni, emellett pedig ne feledkezzünk meg immunrendszerünk védelméről sem!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,