Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.03.10)

Pénzcentrum2018. március 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2018.03.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2018.03.10).

36 órás előrejelzés

Szombaton változóan, erősen felhős időre van kilátás, kisebb eső eleinte északkeleten, késő délutántól délen-délnyugaton alakulhat ki. Az északi országrész kivételével élénk, a Balatontól délre, délnyugatra erős lesz a délnyugati szél. Hajnalban 0, +5, napközben északon 9-10, máshol 11-16 fok várható.

Vasárnap reggel a Dunától keletre borult lesz az ég, kisebb eső is több helyen előfordulhat, a Dunántúlon kevesebb felhőre, naposabb időre ébredhetünk. Északon, északnyugaton ismét pára, köd képződhet. Csak néhol lehet élénk a délies szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombat hajnalban, reggel elsősorban az északi, északnyugati tájakon válhat párássá, ködössé a levegő, korlátozott látási viszonyokat teremtve. Kisebb eső eleinte északkeleten, késő délutántól délen, délnyugaton okozhat nedves, csúszós útszakaszokat. Az ország déli-délnyugati felén élénk, délnyugaton erős lesz a délnyugati szél, mely jelentősen csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton sem érkezik front a térségünkbe, a melegedés miatt azonban a melegfrontra érzékenyeknél továbbra is álmosságérzet, fáradékonyság jelentkezhet, a felhősebb tájakon a hangulat is romolhat. Emellett migrén, a szeles tájakon ingerültség is felléphet. Hajnalban, reggel a nyirkos, ködös északi tájakon átmenetileg felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi bántalmak. A kellemes hőmérsékletű tavaszi időben ugyanakkor érdemes kimozdulni a szabadba. Öltözzünk rétegesen, fordítsunk kellő figyelmet immunrendszerünk védelmére!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,