Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.02.20)

Pénzcentrum2018. február 20. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2018.02.20).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2018.02.20).

36 órás előrejelzés

Kedden reggel az északkeleti tájak kivételével többfelé várható csapadék, főként hószállingózás, havazás várható, de délkeleten havas esőre kell készülnünk. Ekkor még gyenge, mérsékelt lesz a keleti-északkeleti szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és +2 fok között alakul. Napközben elsősorban a Dunántúlon, és északon havazhat, máshol havas eső lesz a jellemző, de keleten, délkeleten esőre van kilátás. A legkevesebb csapadék északkeleten hullhat. Többfelé megélénkül az északi-északkeleti szél. A legmagasabb hőmérséklet -1 és +6 fok között alakul, a Tiszántúlon lesz enyhébb az idő.

Szerda reggel az északkeleti tájak kivételével tovább folytatódik a csapadékos idő. Keleten, délkeleten eső, havas esőre van kilátás, a Dunántúlon és északon havazás várható. A Dunántúlon többfelé élénk lesz az északi-északkeleti szél. A minimum-hőmérséklet -4 és +2 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden országszerte csapadékos időre kell készülni. Elsősorban a Dunántúlon és északon okozhat a havazás csúszós, síkos, latyakos, hókásás, havas utakat, máshol havas eső, eső miatt lehetnek vizesek, csúszósak az utak. Az élénk északi-északkeleti szél többfelé kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását, a Dunántúlon helyenként kisebb hófúvás sem kizárt, ami nehezítheti a közlekedők dolgát. A télies útviszonyok miatt vezessünk fokozott óvatossággal, tartsunk nagyobb követési távolságot! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden kettősfronti hatás érvényesül, emiatt sokaknál jelentkezhet fejfájás, migrén, vérnyomás- és keringési probléma. A szelesebb tájakon élők tünete tovább erősödhet. A szeles, csapadékos időben nagy lesz a megfázásveszély. Romlik komfort- és hőérzetünk. A borongós idő rossz hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. Továbbra is fordítsunk kellő figyelmet immunrendszerünk védelmére, valamint öltözzünk melegen, rétegesen!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,