Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.01.11)

Pénzcentrum2018. január 11. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.01.11).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most csütörtökön (2018.01.11).

36 órás előrejelzés

Csütörtökön folytatódik a párás, ködös, borongós idő, elszórtan számíthatunk szitálásra, kisebb esőre. A légmozgás mindenütt gyenge, mérsékelt marad. Délután 4 és 8 fok közötti értékeket mérhetünk. Péntek is erősen felhős, borongós, szürke idő lesz jellemző, leginkább északkeleten lehetnek napos időszakok. Kisebb eső főként nyugaton és délen alakulhat ki. A nyugati határ közelében és néhol északkeleten megélénkülhet a szél. Hajnalban 1-5, napközben 3-8 fokra számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Csütörtökön többfelé számíthatunk esőtől vizes, csúszós utakra, nyirkos, borult idő lesz jellemző. Helyenként pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. Ködszitálás esetén a csúszós útfelület és a kis látótávolság együttesen okozhat nehézségeket. A légmozgás mindenütt mérsékelt marad, így veszélyes oldalszélre nem kell számítanunk. A borongós, szürke időben figyelmetlenek lehetnek a közlekedők, így fokozottan érdemes óvni egymás és magunk biztonságát. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül, a frontérzékenyek ízületi fájdalmakat, fejfájást tapasztalhatnak. A borongós, szürke idő negatívan hathat a közérzetre. komfortérzetre is. A kopásos eredetű ízületi bántalmak felerősödhetnek, egyeseknél egész nap fennállhatnak. A hőérzete pár fokkal a mért értékeknél alacsonyabban alakulhat. Egyre többen tapasztalnak bőrkiszáradást, különösen az arcon és a végtagok környékén. Ismét romlik a levegőminőség, a forgalmasabb csomópontokban a szállópor koncentráció emelkedése várható. Nagy lesz a megfázás veszélye, ezért öltözködjünk melegen, rétegesen! Érdemes C-vitaminban gazdag, egészséges ételeket fogyasztani.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,