Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.01.03)

Pénzcentrum2018. január 3. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.01.03).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.01.03).

36 órás előrejelzés

Szerdán reggel változóan, erősen felhős időre ébredhetünk, nyugaton kisebb esőre, az Alpokalja hegycsúcsain havas esőre is számíthatunk. A Dunától keletre többfelé pára, köd képződhet. Gyenge, mérsékelt marad a déli-délnyugati szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -4 és +2 fok között alakul. Napközben északnyugat felől megvastagszik a felhőzet, és sokfelé kell számítani esőre, záporokra, északon, északkeleten havas eső is előfordulhat, az északi hegycsúcsokon pedig átmenetileg havazhat is. Élénk, erős lesz a déli-délnyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul, északon mérhetjük az alacsonyabb értékeket.

Csütörtök reggel változóan, erősen felhős lesz felettünk az ég, de számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a Dunántúlon alakulhat ki néhol jelentéktelen eső. A Dunától keletre ismét többfelé párássá válhat a levegő, köd képződhet. Gyenge, mérsékelt lesz a nyugati-délnyugati szél. A minimum-hőmérséklet -3 és +2 fok között alakul.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán sokfelé számíthatunk esőtől, északon, északkeleten havas esőtől, az északi hegycsúcsok közelében átmeneti havazástól vizes, csúszós, helyenként síkos utakra. Főként hajnalban, reggel elsősorban a Dunától keletre pára, köd okozhat korlátozott látási viszonyokat. Napközben az élénk, erős déli-délnyugati szél jelentősebben csökkentheti a járművek menetstabilitását. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán kettősfronti hatás várható, ezért fejfájás, migrén előfordulhat, melyet a szeles idő tovább fokozhat. Nehéz nap vár a szívbetegekre és a keringési rendszer betegségeiben szenvedők számára, vérnyomás-ingadozás, szédülés is jelentkezhet. A szeles idő miatt ingerlékenyebbek lehetünk. Öltözzünk melegen, rétegesen.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,