Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.12.31)

Pénzcentrum2017. december 31. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.12.31).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.12.31).

36 órás előrejelzés

Vasárnap kezdetben még több helyen várható eső, az Alföldön és az Északi-középhegység térségében ónos eső, valamint fagyott eső is előfordulhat, majd délután már csak keleten, északkeleten lehet gyenge szitálás. Nyugaton délután már kisüt a nap, északon ködössé, párássá válik a levegő. A délnyugati szél helyenként megélénkülhet. Éjjel -2, +4, délután északon, északkeleten, keleten 1-5, máshol 6-13 fokot mérhetünk.

Hétfő reggel változóan, erősen felhős lesz az ég, északon és helyenként északnyugaton párás, ködös lesz a levegő. Legfeljebb északon fordulhat elő ködszitálás, ónos szitálás. A Dunántúlon többfelé élénk lesz a délnyugati szél. Hajnalra -1 és +7 fok közé hűl le a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap kezdetben többfelé, délután inkább már csak keleten számíthatunk esőtől vizes, csúszós utakra. Hajnalban, reggel északon, északkeleten ónos eső, fagyott eső is eshet, emiatt arrafelé síkos, jeges útszakaszok is előfordulhatnak, illetve errefelé pára, köd okozhat akár egész nap korlátozott látási viszonyokat. Déltől nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet, a naposabb Dunántúlon érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A helyenként megélénkülő délnyugati szél kissé csökkentheti a menetstabilitást. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap melegfronti hatás érvényesül, emiatt fejfájás, szédülés, fáradékonyság, tompaság jelentkezhet, a tartósan borongós északkeleti országrészben pedig levertebbnek érezhetjük magunkat. Főként a nyirkos, csapadékos időszakokban a kopásos eredetű ízületi fájdalmak is felerősödhetnek. Délutánra a Dunántúlon kisüt a nap, ez jó hatással lesz az ott élők hangulatára, közérzetére. Öltözzünk melegen, rétegesen, könnyen megfázhatunk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,