Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.10.10)

Pénzcentrum2017. október 10. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.10.10).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.10.10).

36 órás előrejelzés

Kedden is többfelé szeles lesz az idő, északon néhol erős széllökések is előfordulhatnak, eleinte többnyire felhős, délen, délnyugaton esős, majd délután mindenütt napos időre készülhetünk. Az esti óráktól északkeleten lehet még egy-egy zápor, kisebb eső. Hajnalban 1-9, délután 15-19 fok valószínű. Szerdán az élénk, északon helyenként erős nyugati, délnyugati szélben már melegszik az idő, a naposabb déli, délnyugati tájakon 20-22 fok is lehet. Másutt több lesz a felhő, északon, északkeleten kisebb eső, zápor is kialakulhat.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden kisebb eső, zápor eleinte délen, délnyugaton, majd az esti óráktól északkeleten okozhat helyenként nedves, csúszós útszakaszokat. Az élénk, helyenként az északi tájakon erős nyugatias szél jelentősen csökkentheti a menetstabilitást. Egyre többfelé kisüt ugyanakkor a nap, vezetés közben érdemes lesz napszemüveget viselni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden nem érkezik front, de a kezdeti felhős időben gyakori panasz lehet a lehangoltság, fásultság, csökkenhet a teljesítőképesség. A fokozottan érzékenyek körében vérnyomásproblémák, szédülés, kisebb rosszullét jelentkezhetnek. A fejfájásos panaszok erősödhetnek az arra hajlamosoknál. Az ízületi bántalmakkal élők tünetei a következő napokban tartósnak bizonyulnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,