Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.09.06)

Pénzcentrum2017. szeptember 6. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2017.09.06).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2017.09.06).

36 órás előrejelzés

Szerdán délutántól a Dunántúlon és az ország északi részén számíthatunk záporok, esetleg egy-egy kisebb zivatar kialakulására. Sokfelé továbbra is élénk lesz a nyugatias szél, néhol erős széllökések is kísérhetik. Hűvös hajnal után napközben 23-28 fokot mérhetünk. Csütörtökön túlnyomóan felhős idő lesz jellemző, északkeleten lehet több napsütés. Az ország északi részén élénk lökések kísérhetik a nyugatias szelet. Néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. 11-17 fokos hajnalra számíthatunk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán a sokfelé élénk, néhol erős nyugatias szél jelentősen ronthatja az autó menetstabilitását, illetve helyenként nedves és csúszós útszakaszokkal is találkozhatunk. A nyugati országrészben zivatarok okozta széllökések, és a látástávolság csökkenése is nehezítheti utunkat. Fokozott óvatossággal ajánlott közlekedni, a változékony időben feszültek, ingerlékenyek lehetünk. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán front nem lesz térségünkben, de reggel nagy lesz a megfázásveszély a hűvös idő miatt, ezért ajánlott a réteges öltözködés. Felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi panaszok is. A felhősebb nyugati tájakon élők lehangoltak, fáradékonyabbak lehetnek. A szeles idő ronthatja hő- és komfortérzetünket, valamint ingerlékenyebbek lehetünk. Immunrendszerünk erősítése érdekében ajánlott a vitamindús gyümölcsök, zöldségek fogyasztása.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,