Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.07.17)

Pénzcentrum2017. július 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.07.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most hétfőn (2017.07.17).

36 órás előrejelzés

Hétfőn még mérsékelten meleg lesz, szinte zavartalan napsütésre készülhetünk, csapadék nem várható. A szél is veszít erejéből, néhol a déli tájakon kísérhetik élénk lökések az északias szelet. Friss lesz a hajnal, 8-13 fokig hűl le a levegő, majd délután 25-29 fokig melegszik.

Kedden is túlnyomóan napos, száraz idő várható. Alapvetően gyenge lesz a légmozgás, néhol lehet egy-egy élénk széllökés. Fokozatosan erősödik a nappali felmelegedés, délután 26-31 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Hétfőn csapadék nem várható, szinte zavartalan lesz a napsütés, ezért érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. A déli tájakon helyenként élénk északias szél csökkentheti a járművek menetstabilitását. Ne hagyjuk tűző napon álló, zárt járműben gyermekeinket, házi kedvenceinket! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Hétfőn is marad a frontmentes idő. A melegedésre érzékenyeknél azonban fáradtság, dekoncentráltság, migrén is előfordulhat, egyeseknél enyhe vérnyomás-ingadozás is felléphet. A napos idő viszont pozitív hatással lesz hangulatunkra, 11 és 15 óra között azonban nagyon erős értékeket érhet el az UV -sugárzás, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,