Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.18)

Pénzcentrum2017. június 18. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.06.18).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most vasárnap (2017.06.18).

36 órás előrejelzés

Vasárnap többségében továbbra is a Dunától keletre várható még egy-egy futó zápor kialakulása. Máshol változóan felhős, napos idő várható. Marad a szeles idő, többfelé erős, viharos erejű lesz az északias légmozgás. Reggel 9-15, napközben 23-29 fok valószínű. Hétfőtől már egyre több napsütés ígérkezik, és csapadékra sem kell sehol számítanunk. A légmozgás mérséklődik, délkeleten élénkülhet csak meg. Hajnalban 11-16 fokot mérhetünk.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Vasárnap főként a Dunától keletre alakulhatnak még ki záporok, melyek környezetében vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, kissé lecsökkenhet a látástávolság. A járművek menetstabilitását erős, viharos északi, északnyugati szél csökkentheti. Sokfelé lesz napos az idő, érdemes napszemüveget magunkkal vinni. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Vasárnap nem lesz front térségünkben, azonban az erősen szeles idő miatt fokozottan jelentkezhet migrén, egyeseknél görcsös-, keringési zavarok, ingerlékenység, nyugtalanság, frusztráltság. Záporok még előfordulhatnak, így a változékony időben hőérzetünk és közérzetünk romolhat. Aki teheti, fogyasszon citromfű teát, vitaminban gazdag ételeket. A napos időben nagyon erős értékeket érhet el az UV-sugárzás, gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,