Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.17)

Pénzcentrum2017. június 17. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szombaton (2017.06.17).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szombaton (2017.06.17).

36 órás előrejelzés

Szombaton elsősorban az ország keleti felében alakulhatnak ki záporok, zivatarok, de az ország más részein is előfordulhat egy-egy futó zápor az átvonuló gomolyfelhőzetből. Többfelé megerősödhet, helyenként viharossá fokozódik az északnyugati szél. Délután 18 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap helyenként még előfordulhat egy-egy zápor, keleten esetleg zivatar, máshol változóan felhős-napos idő várható. Élénk, erős lesz az északias szél. Napközben 23-27 fok valószínű.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szombaton elszórtan, de főként a Dunától keletre alakulhatnak ki záporok, zivatarok, melyek környezetében vizessé, csúszóssá válhatnak az utak, hirtelen lecsökkenhet a látástávolság. A járművek menetstabilitását erős, viharos északnyugati szél csökkentheti. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szombaton továbbra is a hidegfront hatását érezhetjük. Erősen szeles lesz az idő, így fokozottan jelentkezhet fejfájás, migrén, egyeseknél ingerlékenység, nyugtalanság, frusztráltság. A frontérzékenyeknél görcsös fejfájás, valamint hasi- és izomgörcsök alakulhatnak ki. A szív- és érrendszeri megbetegedésekben szenvedőknél keringési panaszok, vérnyomás problémák léphetnek fel. Zivatarok környezetében az asztmások panaszai fokozódhatnak.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,