Időjárás: mire számíthatunk ma? (2017.06.06)

Pénzcentrum2017. június 6. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most kedden (2017.06.06).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most kedden (2017.06.06).

36 órás előrejelzés

Kedden sokfelé záporos, zivataros idő lesz a jellemző. A délies szél többfelé megélénkül, majd a késő esti órákban erős széllökésekkel érkezhet az újabb hidegfront. A hőmérséklet csúcsértéke 27-32 fok között változhat, a csapadékosabb tájakon lesz alacsonyabb. Szerdán még keleten, északkeleten fordulhat elő néhol egy-egy zápor, esetleg zivatar, máshol már túlnyomóan napos, csapadékmentes időre van kilátás. Élénk, erős lesz az északnyugati szél. Hajnalban 11-16 fok között alakul a hőmérséklet.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Kedden szerte az országban előfordulhatnak záporok, zivatarok, ezeken a tájakon lehetnek vizesek, csúszósak az utak. A hevesebb viharok miatt vízátfolyások, hirtelen lecsökkenő látástávolság is ronthatja a közlekedési feltételeket. A zivatarok környezetében erős, viharos széllökések ronthatják a járművek menetstabilitását. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Gyermekeinket, házi kedvenceinket ne hagyjuk a tűző napon álló zárt járműben! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Kedden marad a gyenge hidegfronti hatás, emellett sokfelé fülledt marad az idő. Az idősek és a szívbetegek körében vérnyomás-ingadozás, nehézlégzés is jelentkezhet, ezért ajánlott a megterhelő fizikai munka kerülése. A hidegfrontra érzékenyek körében fejfájás, enyhe izomgörcs is jelentkezhet. Zivatarok környezetében felerősödhetnek az asztmások panaszai. Figyeljünk oda a megfelelő folyadékbevitelre, ha lehet kerüljük a cukros üdítőket. 11 és 15 óra között a zivatarmentes területeken nagyon erős lesz az UV-sugárzás, ezért gondoskodjunk bőrünk megfelelő védelméről, hiszen akár negyed óra alatt is leéghetünk!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

Címkék:
időjárás, penzcentrum, időjárásjelentés, meteorológia, közlekedésmeteorológia, orvosmeteorológia,